Word een vriend van Chazz

Wilt u vriend worden van het Chazz Jazz Festival?

Als vriend staat u op onze gastenlijst voor de komende editie en krijgt u een wildcard voor: ♥ “the plees to be” ♥  (toiletgebouw)
Voor € 25,- ben u Chazz vriend. Natuurlijk kunt u ook een wat groter bedrag storten. Dezelfde voordelen maar dan bent u een “dikke vriend”. Het geld wordt heel goed besteed. Reken maar uit: Voor gemiddeld € 100,- kan een kind/scholier een jaar lang naar school. Kansarme kinderen worden kansrijk. Gerespecteerd in plaats van gediscrimineerd. Wat ook weer hun familie en hun hele leefgemeenschap ten goede komt. Elk dubbeltje is er één. Wij gaan daar zeer zorgvuldig mee om en zorgen dat al die dubeltjes voor dát doel dienen en dus goed terecht komen.

Als u van plan bent dit jaar naar het Chazz festival te komen verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen en het door u toegezegde bedrag over te maken op rek. nr. NL28 RABO 0316294144 ten name van Stichting Chazz te Wilnis. Dan noteren wij uw naam op de gastenlijst, wij sturen u geen kaartjes per post. Wilt u uw gegevens niet aan ons doorgeven dan kunt u het formulier laten voor wat het is en uw bijdrage rechtstreeks aan ons overmaken.